U de corebusiness, wij de rest.

Sport

Hoogwoud & Van Haga is op diverse manieren betrokken bij sport. Enerzijds in het sponsoren van hockey, anderzijds in het stimuleren van sport bij de eigen medewerkers.

 

Almeerse Hockeyclub

Voldoende bewegen is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen van groot belang. Sport kan hierin een heel belangrijke rol vervullen. Voor ons voegt hockey daar iets extra’s aan toe. Het is een teamsport die de onderlinge sportiviteit bevordert. Daarnaast biedt juist hockey ruimte voor sociale activiteiten, met ontmoeting tussen spelers onderling en met toeschouwers. Hockey is een sport die wij een warm hart toedragen. Als Almeers bedrijf steunen wij daarom de Almeerse Hockeyclub, een jonge, snelgroeiende vereniging. Dankzij de financiële hulp van velen kan de vereniging zich ontwikkelen en de jeugd een plek bieden die belangrijk is voor de verdere ontplooiing.

Almeerse Hockeyclub

Hockeyclub Athena

Hockey kan zich verheugen in onze warme belangstelling. Als teamsport en als sociale, bindende factor in de gemeenschap. Hockeyclub AthenA voegt hieraan iets toe: G-hockey. Voor kinderen en jongeren die moeilijk leren, speciaal onderwijs volgen of met een rugzakje op het regulier onderwijs zitten, is er speciaal programma. Wij ondersteunen dit goede initiatief graag.

 hc_athena_amsterdam

Bewegen in Almere

Bewegen is de rode draad door de activiteiten die Hoogwoud & Van Haga ondersteunt. Voldoende bewegen is een belangrijke voorwaarde voor gezond leven en in georganiseerd verband biedt het aanknopingspunten voor sociale ontwikkeling. Daarom is Hoogwoud & Van Haga actief in lokale evenementen en ondersteunt het de Almeerdaagse en de Almere CityRun.

logo almeerdaagse

Michaela Spaanstra

Michaela Spaanstra is een Almeerse rolstoeltennisster, sinds 2011 timmert zij hard aan de weg om tot de internationale top te behoren. In 2013, haar eerste internationale tennisjaar, wist zij zich als nieuwkomer te vestigen als nummer 21 van de wereld! Zonder doorzettingsvermogen, support en een ijzersterke wil had zij dit nooit kunnen bereiken.

Haar grootste doel en droom is de nummer 1 positie te bemachtigen én goud te winnen op de Paralympische spelen in Rio de Janeiro 2016! Om haar droom te verwezenlijken heeft zij nu haar zinnen gezet op de Oost-Europese Tour, rolstoeltennistoernooien in Polen, Tsjechië en Slowakije.

Wij zijn er van overtuigd dat Michaela Spaanstra tot de wereldtop behoort en dus steunen wij haar!

Meer informatie over Michaela Spaanstra vindt u op www.smkf.nl
Voor haar campagne klikt u hier

logo-SMKF1

sponsoractie_spaanstra_foto