U de corebusiness, wij de rest.

Hoogwoud & Van Haga staat midden in de maatschappij en heeft oog voor de belangen van mens en milieu. We besteden in onze activiteiten aandacht aan de mogelijkheden tot duurzaam ondernemen. Onze maatschappelijke betrokkenheid tonen we door organisaties te steunen die een positieve rol vervullen in de samenleving, vaak in onze directe omgeving, Almere. En we hebben daarbij ook oog voor mensen die onze hulp heel hard nodig hebben. Ook dat vinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Vanuit deze visie nemen we deel aan diverse activiteiten en dragen we bij aan initiatieven die passen bij onze idealen.

Stichting ShelterBox

Bij rampen – waar ook ter wereld – helpt Stichting ShelterBox de slachtoffers met een noodhulppakket in de vorm van een ShelterBox.

Sport

Voldoende bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor de gezonde ontwikkeling van kinderen van groot belang. Sport kan hierin een heel belangrijke rol vervullen.

Hoogwoud & Van Haga is op diverse manieren betrokken bij …. Lees verder

Cultuur

Naast sport draagt Hoogwoud & van Haga ook een warm hart toe aan kunst en cultuur. Op ons kantoor hangt onder andere een kunstwerk van Stichting de Witte Olifant.

MVO-Witte Olifant
Foto: André Ruigrok Fotostudio B.V.