U de corebusiness, wij de rest.

Het maandelijkse salarisstrookje kent iedereen. Zolang die goed is en op tijd komt, is er geen probleem. Maar als er iets niet klopt, dan kost het de nodige moeite en tijd om alles weer in orde te krijgen. Tegenwoordig helpt internet om zowel de input als de output van gegevens eenvoudig, snel en tegen lage kosten te regelen.

Compleet en actueel
Als werkgever kunt u zelf de aan- en afmeldingen, mutaties in salaris en pensioenen, kostenvergoedingen, de auto van de zaak en ziekmeldingen regelen. U kunt op elk moment van de dag alle gegevens via uw computer controleren. Dat kan per medewerker, maar ook op ondernemingsniveau. U hebt zicht op de actuele ontwikkeling van bijvoorbeeld de pensioenkosten of de kosten van vervoer. De loonkosten zijn met een druk op de knop beschikbaar.

Meer dan alleen de loonstrook
Hoogwoud & Van Haga levert niet alleen de loonstroken ter controle maar tegelijkertijd zijn de journaalposten beschikbaar, de betaallijst en de aangifte loonheffingen. Hiermee bespaart u kosten.

Via internet inzage voor uw medewerkers
Uw medewerkers kunnen digitaal hun eigen gegevens inzien, zoals de loonstrook en de jaaropgave. Ze kunnen deze ook zelf downloaden. Altijd makkelijk, bijvoorbeeld bij het invullen van het belastingbiljet.