U de corebusiness, wij de rest.

Administratie

Hoogwoud & Van Haga verzorgt de administratie van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), zowel voor vennootschappen als voor eenmanszaken en vennootschappen onder firma. Daarnaast is Hoogwoud & Van Haga de vertrouwde administratiepartner voor non-profitorganisaties als verenigingen en stichtingen.

meer informatie >

Belastingen

Tussen administratie en belastingen bestaat een directe relatie. Met diepgaande fiscale kennis staat Hoogwoud & Van Haga de ondernemer en de onderneming terzijde met belastingadvies. Daarnaast verrichten wij de belastingaangifte.

meer informatie >

Loonadministratie

De uitvoering van de loonadministratie – van DGA tot aan de onderneming met honderden personeelsleden – is bij Hoogwoud & Van Haga in goede handen. Honderden bedrijven hebben hun loonadministratie aan ons toevertrouwd.

meer informatie >

Personeelsadvies

Voor veel MKB-ondernemingen is personeelswerk een aandachtsgebied dat binnen de eigen onderneming onvoldoende is geborgd. Voor professioneel personeelsadvies en gerichte ondersteuning kan de ondernemer een beroep doen op de specialisten van Hoogwoud & Van Haga. Ook bij tijdelijk capaciteitstekort.

meer informatie >